Home Svijet Pogledajte koji vaš kućni broj,mi ćemo vam reći šta on o vama...

Pogledajte koji vaš kućni broj,mi ćemo vam reći šta on o vama govori

710
SHARE

Donosimo vam kako otkriti skriveni broj iz kućnog broja i objašnjenja što taj broj govori o energiji u vašem domu. Izračunom se mora dobiti jednoznamenkasti broj od 1 do 9, a to se radi ovako:

Na primjer, ako je kućni broj 68 tada se zbrajaju 6+8 što daje rezultat 14. Potom se ponovo računa kako bi se dobio jednoznamenkasti broj, 1+4=5. U ovom slučaju to je broj koji otkriva neke stvari o kući. Ako je kućni broj, na primjer, 15 tad se brojevi zbrajaju samo jednom 1+5 jer se odmah dobije jednoznamenkasti broj 6, piše Samuels.

Broj 1 – Ovaj broj pokazuje kuću idealnu za ljude koji su neovisni, koji žele stati na vlastite noge, znaju motivirati sami sebe i kako ostvariti ciljeve.

Broj 2 – U ovoj kući ima puno ženske energije i prikladna je za ljude koji vole odgoj i pomaganje drugima. Ova kuća promovira partnerstvo, osjetljivost i ozdravljenje.

foto: Dreamstime

Broj 3 – Idealna kuća za ljude sklone umjetnosti koji žele poboljšati svoje kreativne sposobnosti. Ako vole pisati, kuhati, slikati, pjevati, ili izrađivati rukama maštovite stvari, tad je ova kuća savršena za njih.

Broj 4 – Kuća s ovim skrivenim brojem promiče strukturu, red i stabilnost, pa je savršena za one koji žele izgraditi čvrste temelje za svoju budućnost. To je dobra stara obiteljska kuća koja pomaže ostvariti ciljeve.

Broj 5 – Tu se radi o kući prepunoj akcije. Ona promiče aktivnost, promjene i avanturu, pa je idealna za ljude koji vole avanturu, putovati i izvući najviše dobrih i zabavnih stvari iz života.

Broj 6 – Ova kuća je savršena za podizanje obitelji. Djeluje umirujuće i privlačno. U njoj će svi ukućani, uključujući i kućne ljubimce, dobro napredovati, a i vrt oko kuće će dobro uspijevati.

Broj 7 – Ovdje će se najbolje osjećati ljudi koji se vole opustiti i mirno provoditi vrijeme sami. To je prekrasan dom za iscjelitelje, analitičare, znanstvenike, tehničare, nastavnike i studente.

Broj 8 – Ovo je idealna kuća za poduzetnike i one posvećene svojim karijerama koji žive pošteno i imaju zdrav odnos prema novcu. Ovakav dom može potaknuti ostvarivanje snova, ali i pohlepu te financijski gubitak.

Broj 9 – Kuća s ovim brojem dobra je za one koji žele služiti čovječanstvu, zajednici, ili jednostavno pomagati onima koji su u nevolji. Ovaj dom potiče ozdravljenje, suosjećanje i toleranciju