Home Svijet Pas je zaista čovjekov najbolji prijatelj. Ovaj pas je spasio svog vlasnika...

Pas je zaista čovjekov najbolji prijatelj. Ovaj pas je spasio svog vlasnika od samoubojstva

314
SHARE

Kada je 25-ogodišnji Bajron ostao bez posla i devojke, zapao je u tešku depresiju.

Mislio je da nikada iz nje neće izaći. Nije mogao da nađe motivaciju i nadu, kako bi nastavio svoj život.

Jedne večeri, odlučio je da sebi oduzme život. U tom momentu, nije mogao da vidi drugo rešenje izlaska iz patnje koja ga je obuzela.

Vezao je omču i sišao u prizemlje kuće, kako bi porodici napisao oproštajnu poruku. Kada je završio, ugladao je svog psa i vernog prijatelja Gea kako drži u svojim ustima konopac kojim je planirao da se obesi.

U prvom trenutku, Bajron je pomisio da Geo želi samo da se igra. Međutim, kada je hteo da mu uzme konopac, Geo jednostavno nije hteo da pusti. Pas je bio tvrdoglav i uporan. Kada je konačno uspeo da mu uzme uže, bilo je na više mesta pohabano.

U tom momentu, shvatio je o čemu se radi. Zbog ovog dragog psa, Bajron se predomislio. Rešio je da život vredi živeti i krenuo na terapije kako bi se izborio sa depresijom.

Par meseci kasnije, potresla ga je nova katastrofa. Geo se razboleo od kancera, usled čega je preminuo.

U čast svog psa i divnog prijatelja, Bajron se svakog dana trudi da živi ispunjenim i srećnim životom. Kako sam kaže, na nije bilo Gea, danas ne bi bio među živima. Duguje mu svoj život i sada ima obavezu da ga živi punim plućima, u čast svog divnog prijatelja.

Podelite ovu dirljivu priču sa prijateljima na Fejsbuku.