Home Zanimljivosti Ovo su tri horoskopska znaka koje čeka pakao u ljubavi ovaj mjesec

Ovo su tri horoskopska znaka koje čeka pakao u ljubavi ovaj mjesec

17593
SHARE

 U februaru će se neki od znakova Zodijaka najvjerovatnije naći na ljubavnom iskušenju.

 

Vaga

 

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive u ravnoteži, život nije uvek fer i rezovi su potrebni. Ovo je problem sa kojim se nosite još od djetinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija.

U predstojećem mesecu ćete napokon definisati sve svoje emocije, i reći jasno i glasno šta mislite, rešićete se nepotrebnog stresa i krenuti iz početka. Verovatno ćete na putu izgubiti neke ljude u svom životu, jer ćete shvatiti da “to nije to” i da ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi, piše Avaz.

 

Vreme je da naučite da ne možete stalno da budete najljubazniji i najdivniji i da ponekad treba da se borite za svoj lični, unutrašnji balans.

 

Blizanci

 

Za sve Blizance stiže mesec promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se odreći svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno će se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljube počnu da menjaju ceo svoj život zbog druge osobe. Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi.

 

Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sami sa sobom i naučiće neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali, imajte na umu da vas vaša srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi u skorijoj budućnosti.

 

Škorpija

 

Škorpije najčešće sami sebi slamaju srce, iako je mnogo lakše bol svaliti na druge. Stvari koje će se u vašem životu odvijati početkom februara izazvaće ljutnju i sipaće svoj uobičajeni otrov svuda oko sebe. Ako ne obuzdate svoju destruktivnu energiju na vreme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćete na kraju najviše vi da patite.