Home Biznis Nećete vjerovati , otkriće pomoću kojeg za samo 9 sedmica narastu...

Nećete vjerovati , otkriće pomoću kojeg za samo 9 sedmica narastu novi zubi.

985
SHARE

Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu vlastiti zubi i to u roku od devet sedmica.

Otkriće dr. Jeremy Maoa sa Columbia University, po svemu sudeći, nova je senzacija i revolucionarno otkriće u medicini, a posebno u stomatologiji.

 

Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične ćelije iz organizma, koristio je svoju DNK i uspio regenerirati nove zube.

 

Uz pomoć matičnih ćelija dr. Maoa iz SAD-a tvrdi da će novi zubi narasti za svega – 45 dana!

 

Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svijetlu budućnost u stomatologiji i čovječanstvo uopće. Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu vlastiti zubi i to u roku od devet sedmica

 

– Obnavljanje izvađenih zuba traje tačno devet sedmica. Uređaj – skela za zube sa matičnim ćelijama treba biti postavljen na područja gdje nema zuba. U prvoj fazi organizam će se navikavati, nakon toga prihvatiti ćelije, a potom i regenerirati korijen zuba.

 

Jednostavno rečeno, matične ćelije iz vašeg tijela se koriste za zamjenu nedostajućih zuba. Zatim, zub postaje jedno sa okolnim tkivom. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i to će rezultirati u prilično brz oporavak – objašnjava dr. Jeremy Maoa sa Columbia University.